Over ons

Geschiedenis van Smaakvol

Een smaakvolle geschiedenis

Met ruim 20 jaar keukenervaring in diverse keukens te hebben opgedaan weet Smaakvol wat passie voor lekker eten inhoudt.

Geniet van de kwaliteit en vakmanschap van Smaakvol. Wij verzorgen de catering tot in de puntjes bij u thuis of op uw bedrijf. Daarbij zijn biologisch en Smaakvol onze kenmerken. Smaakvol onderscheidt zich door kwaliteit te leveren, resultaatgericht te zijn en innovatief te blijven. Van eenvoudige tot exclusieve catering is voor ons geen enkel probleem.

Wij nemen de zorg voor de catering op locatie graag voor u uit handen. De mogelijkheden zijn zeer divers en wij bespreken deze dan ook graag van te voren met u.

20170621_191436
Smaakvol
Smaakvol
Smaakvol

Ervaring

Samenwerkingen aangaan

Ik ben op mijn vijftiende begonnen met een stage als kok in een keuken. Het vak boeide me vanaf het begin, dit kwam mede door creatief te zijn met voeding. Het bereiden van maaltijden en gerechten ging me destijds goed af. Ben aansluitend begonnen met het leerlingstelsel als kok. Het was een praktische opleiding, die vier jaar duurde. Ik kwam daar in aanraking, naast het creatief bezig zijn, met de werkdruk en prestatiedrang. Tijdens de opleiding en de jaren erna heb ik veel mogen leren van diverse chef-koks. Ik heb mezelf ook opgewerkt in die tijd tot algehele chef bij een groot landgoed hotel. En dat met veel passie en plezier volbracht. Ik ben inmiddels een aantal jaar met Smaakvol draaiend en mag nu met dezelfde passie bij bedrijven of particulieren koken. Inmiddels heb ik al vele gasten en bedrijven mogen voorzien waaronder diverse Nederlandse topsporters. Ik ben sinds 2002 erkend leermeester en met Smaakvol een erkend leerbedrijf.

Met Smaakvol sta ik voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie.

Scroll naar boven